Persoonlijke fysiotherapie in de regio Den Haag

Heeft u pijn bij het bewegen? Wordt vrijuit boodschappen doen een probleem? Kom dan langs bij Fysio- en Manuele Therapie Meppelweg. De fysiotherapeut van Fysio- en Manuele Therapie Meppelweg adviseert, behandelt en begeleidt u zodat u uw dagelijkse leven weer kunt voortzetten.

Fysiotherapie

De fysiotherapie van Fysio- en Manuele Therapie Meppelweg richt zich op alle onderdelen van het lichaam die betrokken zijn bij beweging. Of de klachten nu komen door een plotselinge beweging bij het sporten of door een verkeerde houding op het werk, we behandelen alle klachten op effectieve wijze. U kunt bij ons terecht voor de behandeling van sportblessures, verzwikkingen, klachten door overbelasting en meer.  


Wat de aard van uw klacht ook is, onze behandeling wordt altijd aangepast aan uw klachten en wensen. Vaak gebeurt dit in de vorm van oefentherapie om de bewegingsmogelijkheden van gewrichten te beïnvloeden en de spierkracht te vergroten. We zorgen er ook voor dat u thuis oefeningen kunt doen. Deze oefeningen zijn toegespitst op uw situatie en mogelijkheden.

Manuele therapie

Manuele therapie is een specialisatie in de fysiotherapie. Een manueel therapeut heeft dus nog een extra opleiding gedaan na de opleiding tot fysiotherapeut. Hierdoor is onze therapeut altijd in staat om een passende oplossing voor te stellen. 


Voorbeelden van klachten die een manueel therapeut kan behandelen:

  • Hoge en lage rugklachten
  • Hoofd- en nekpijn
  • Nek- en schouderklachten met uitstraling naar de armen
  • Duizeligheid bij het bewegen
Bekijk onze tarieven